DENISA THOMSEN

Am practicat gimnastica aerobica de performanta timp de 11 ani si s-a dovedit a fi o lunga si frumoasa experienta. Dupa ce m-am retras din gimnastica, am simtit nevoia sa continui pe acest drum si sa impartasesc cu cei din jurul meu pasiunea si bucuria pentru sport. Nu dupa mult timp, in 2012, am descoperit Zumba, programul dance-fitness care mi-a schimbat viata.  Asadar, iata-ma instructor licentiat de Zumba. Dupa un an am devenit instructor licentiat de Aqua Zumba.
Peste Bosu, un program fitness, am dat intamplator, datorita modelului meu in gimnastica, Izabela Lacatus. Cursul s-a dovedit a fi foarte energizant, plin de viata, am dat multe calorii jos si m-am indragostit. M-am indragostit pe loc de Bosu! Si cum sportul inseamna sanatate, inseamna viata, bucurie, m-am decis sa imi deschid propriul curs de Bosu, pentru prima data in Arad!
Incerc tot timpul sa fiu in pas cu ultimele noutati si tehnici in materie de fitness, fiind un domeniu in continua dezvoltare, asadar va prezint.. Urbhanize, cel mai nou program dance fitness! Unic si diferit de toate programele de dans, este imposibil sa nu te indragostesti de el! Sunt instructor certificat de Urbhanize si Urbhanize Shorties, cel din urma fiind un program pentru copii.
Vreau sa ma autodepasesc si sa aduc intotdeauna cele mai noi si benefice programe in Arad, asadar, mi-am luat licenta pentru Bag boxing & Khai-bo, programe extraordinare si explozive.
Pasiunea mea pentru nutritie si spor m-a impins sa creez un program extraordinar, Life Change. Programul Life Change este un program de 6 saptamani de antrenamente si nutritie, educatie si autodepasire, masuratori si progrese. Am lucram cu zeci de oameni si am avut rezultate minunate, rezultate care le-au schimbat viata oamenilor cu care am lucrat. 2 ani mai tarziu am dat startul programului Life Change pentru copii supraponderali si obezi. Acest program se desfasoara pe o perioada de 8 saptamani, cu antrenamente, nutritie, ore de gatit, carticele, teme in bucatarie si multe altele.
In anul 2016 am inceput sa predau impreuna cu sotul meu, Dennis Thomsen, diverse clase precum: WAR, URBHANIZE, URBHANIZE SHORTIES, BAR PUMP, DANSUL MIRILOR.
 In 2018 am creat impreuna un nou program dance-fitess cu bete de toba, numit USTIX. Puteti citi mai multe despre acest program in meniul “Tipuri de clase”.
683
PEOPLE WE TRAINED
2792
HOW MANY CLASSES WE HAD
21
HOW MANY COUNTRIES WE WERE WITH

DENNIS THOMSEN

Dennis Thomsen este dansator, coregraf si creator al programului dance-fitness, Urbhanize® si USTIX. El a avut o bogata cariera internationala ca dansator la nivel profesionist. A participat la cele mai mari competitii europene si a castigat campionatul French Open in Paris. S-a decis sa continue cu competitii de dans-fitness (HIP-HOP), competitii la care a castigat de 2 ori campionatul mondial ca dansator si coregraf.

Dupa incheierea carierei, a continuat cu clasele de fitness si s-a decis sa isi creeze propriul program dans-fitness, Urbhanize® dance-fitness. In 2018 a creat programul USTIX impreuna cu sotia sa, Denisa Thomsen, USTIX fiind un program dance-fitness cu bete de toba.

Daca nu il cunosti, trebuie sa o faci! Este unul dintre cei mai cunoscuti presenteri din Europa!

Dennis Thomsen certifica instructori in: Urbhanize® dance-fitness si USTIX by Urbhanize®, program dance-fitness cu bete de toba.

Dennis Thomsen preda clase in Arad:

  • Urbhanize® Dance-Fitness
  • USTIX dance-Fitness cu bete de toba
  • Bar Pump
  • Dansul Mirilor
  • Antrenamente personale
  • Dansuri de societate

 

 

683
PEOPLE WE TRAINED
2792
HOW MANY CLASSES WE HAD
21
HOW MANY COUNTRIES WE WERE WITH
0