Un corp sanatos si suplu

 In Tips

Un corp sanatos si suplu se mentine urmand cateva reguli de bun simt, reguli care se aplica de la primele ore ale zilei. Corpul se modeleaza de la micul dejun. Prima masa a zilei nu trebuie ratata.

Din numeroase studii reiese ca cine manaca dimineata beneficiaza de bune rezultate atat din punct de vedere intelectual cat si fizic. In afara de randament, influenta micului dejun se observa si in echilibrarea dietei.

Cresterea indicelui de obezitate este legata de lipsa acestei mese, dat fiind ca dupa mai multe ore in care nu se ingera nimic, organismul prefera alimente bogate in grasimi si cu un continut scazut de nutrimente. Asa ca daca nu ai deja obiceiul de a servi micul-dejun in fiecare dimineata, este timpul sa o faci. Studiile arata ca cei care nu sar peste micul dejun au, in medie, o talie cu 5 cm mai subtire decat celelalte persoane.

Nu exista mic dejun perfect fara o cana mare de ceai. Ai nevoie de antioxidantii din ceai pentru ca accelereaza arderea grasimilor. Studiile arata ca femeile care beau ceai regulat, se ingrasa mai putin in decursul a 14 ani decat cele care nu consuma. Recomandat este ceaiul alb si cel verde.

Dintr-un regim de viata sanatos nu lipseste sportul. Este unul din secretele oamenilor slabi.

Recent Posts

Leave a Comment

0