Cum obtii o talie subtire?

 In Tips

CUM OBTII O TALIE SUBTIRE? POTI OBTINE O TALIE MAI SUBTIRE PRIN EXERCITIU?

Din pacate, desi pentru alte parti ale corpului poate functiona, subtierea taliei nu este ceva ce putem reusi doar focusand exercitiile pe zona din mijloc a corpului. Trebuie sa facem si asta, dar inainte trebuie sa ne dam seama de situatia in care suntem.

In timp ce talia groasa poate fi rezultatul depunerii excesive de grasime la nivelul intregului corp, ea poate fi si din cauza ca avem un organism care depune in zona aceea sau pur si simplu conformatia noastra implica o talie mai groasa. De ce spunem ca este invers fata de celelalte? Deoarece celelalte parti ale corpului au nevoie mai intai de exercitiu si apoi de dieta. Pentru o talie subtire, lupta incepe cu dieta. Metoda principala de slabire la talie, care se aplica celor mai multe cazuri(grasime corporala in exces) este exercitiul greu, care arde multa grasime in general. Nu va ajuta daca ne vom concentra exercitiile doar pe zona taliei. O vom intari, vom face patratele, dar grasimea va ramane acolo. Asa ca daca problema noastra incepe cu greutatea generala, trebuie sa scadem procentul de grasime din intregul organism.

Unele persoane depoziteaza grasime in exces pe talie din cauza cortizolului, un hormon al carui nivel creste odata cu stresul. Factorii care cresc cortizolul pot fi controlati, prin mese regulate, renuntarea la alcool si ffumat, reducerea cafelelor si somn suficient. Este posibil ca linia taliei sa fie mai mare pentru ca asa este conformatia noastra. Care sunt optiunile in acest caz? Ei bine, daca nu avem grasime pe talie deci nu avem ce indeparta, singura solutie este sa dam iluzia optica a unei talii mai subtiri, largind portiunea umerilor. Exercitiile pentru spate si umeri ne vor da o conformatie mai prietenoasa si o tinuta mai buna.

Nu exista miracole pentru a subtia talia, chiar daca unii o pretind. O combinatie intre toate cele aratate mai sus poate functiona. In cazul depunerii grasimii pe talie cel mai bun lucru este preventia.

Recent Posts

Leave a Comment

0