Ce inseamna sportul pentru noi?

 In Tips

Stam uneori si ne intrebam, oare ce inseamna cu adevarat sportul sau educatia fizica pentru fiecare dintre noi? Raspunsul poate fi atat de diferit si vast incat istorisirile din mediul sportiv ar fi total intrecute.

Sportul te face sa fii natural si inventiv, muncitor, o persoana care doreste sa progreseze tot timpul, pasionata de ceea ce face si doreste sa obtina in viata, neclintita in momentele critice, mediator si mentor al propriilor aptitudini si calitati.

Sportul reprezinta ambitie, respect, toleranta, bucurie, agonie, prietenie, unitate, eleganta, altruism, suflet si dragoste. Sportul ajuta la eliminarea kilogramelor in exces si auto regleaza greutatea corporala. Puteti interactiona cu oameni, asadar, sportul ajuta la consolidarea relatiilor interumane.

Sportul reduce considerabil depresia si anxietatea. Intareste oasele, inima, muschii, intregul sistem cardio-respirator. Creste increderea in sine si autosatisfactia. Reduce considerabil efectele stresului. Imbunatateste rezistenta fizica si concentrarea psihica. Ajuta la coordonarea miscarilor, simtul echilibrului si flexibilitatea coloanei vertebrale si mobilitatea articulatiilor.

Facand sport invatam lucruri noi. Dezvoltam obiceiuri sanatoase legate de nutritie, conservarea energiei, dozarea efortului si autocunoasterea personala. Deseori se pot descoperi si consolida calitatile de lider!

Recommended Posts

Leave a Comment

0